Les meg!
Bilder
Venner og kjente
Linker
Om meg
Gjestebok
English

Oppdatert 25.03.05

Hehe, det er nå 9 måneder siden jeg oppdaterte siden sist. Ikke noe problem å oppdatere denne siden, egentlig, det er bare et problem å finne ut hva jeg skal skrive.
Familie, jobb, skole og flere andre web prosjekter tar mye av tiden, derfor er denne siden satt litt i bakgrunne. På den andre side, så er det jo ikke mye besøk på denne siden. I gjennomsnitt er det bare en til to besøkende i måneden.

Ha en fin dag.

Harald

19.07.04

Dett er ikke den mest besøkte siden på nett. Det gjelder liksom meg også. Ikke at jeg ikke er besøkt, hm, men at jeg ikke er så flink til å besøke denne siden selv, men oppdateringer og lignende.
Nå er det en annen site som har gjennomgått en massiv oppdatering. Vi har byttet ut alt av hardware her. Bare noen få komponenter har fått bli. Men resultatet har blitt meget bra, leiligheten ser helt ny ut nå!

Harald


03.05.04

Pollen sessongen er igang. Det har iallefall øynene mine fått med seg. Det klør! crap. Har vært smart i år som mange ganger før, nå har jeg tatt alergisprøyte. Det har fungert supert alle de årene jeg har tatt det, mne denne var ny. Et eller annet rart med denne, for nå har jeg vært kvalm fire dager i strekk. Ifølge de rundt meg har jeg også vært sur og grinete siden jeg tok sprøyta. Hm... drugs!

Noe som er litt morro er torrent.no som egentlig har gått bedre enn jeg hadde regnet med. Men et større spørsmål er hvordan skal man egentlig regne antall besøkende? Er det antall unike siden oppstart, eller per dag eller måned? hm...

hew

 

23.04.04

Det må sies at det som irriterer meg mest nå er hovne mandler.
Så det så!

Harald

 

12.04.04 22:00

Nå må jeg jo ikke glemme denne siden, selv om torrent.no tar masse tid. Det er egentlig utrolig morro og ha en side som trekker til seg mange mennesker. Selv om denne siden her har hatt optil 1000 unike besøkende på en måned, er det absolutt ikke det samme, da alle som har forvillet seg inn på denne siden, ikke leter etter det innholdet på denne siden i utgangspunktet.

Ha en god aften!

 

14.03.04 22:00

Det er ikke så ofte jeg tenker på og sensurere meg selv på denne siden, men jeg la akkurat merke til at jeg kanskje var litt slem på forrige innlegg. Det kunne jo høres ut som om jeg syntes Rimi og andre matbutikker var skikklig dustete. Og det syntes jeg jo ikke til vanlig. Så det må jeg jo bare beklage. Jeg mente selvsagt kun PRIX.
Det med COOP er egentlig også veldig dust. Jeg mener, det må da være det dummeste forettningskonseptet som finnes. Her jobber man masse, og alt overskuddet, det deles blandt alle kundene. Ikke rart man må jobbe for, hva heter det igjen, knappenåler og glansbilder på et sånt sted, man gir jo bort alle pengene man tjener. Snakk om og skyte seg selv i hodet fra fødselen av.

For og nevne noe annet. Jeg klarte ikke 100 søknader før helgen. Men jeg jobber med saken da. Jeg skal klare det innen relativt kort tid.

Det holder for i kveld.

 

11.03.04 13:00

FY F*** Så inn i hampen kjedlig det er og ikke ha en jobb. Jeg mener, jeg kunne ha sitti i kassa på Rimi eller en annen dustete matbutikk og i det minste hatt noe og gjøre. Men sånn rent borsett fra at man får lønn, så er jo det like intressant som og være insatt på Guantanamo Bay.
Men så var det detta med lønn da. Det er faktisk veldig kjekt.

Vel, må ordne meg en jobb iløpet av en uke. Så innen helgen, I dag er det Torsdag tror jeg. Så skal jeg klare og sende så nærme 100 søknader som mulig.
Får se om jeg klarer det da.

Må vel nevne at jeg har tatt en vårrengjøring på siden. All tekst og linker skal være oppdaterte. Og gjesteboka(!!) vel, en gjestebok er iallefall lagt inn.
Trykk på linken og skriv et inlegg. Det ville vært så koselig så.Harald

 

25.01.04 10:00

Det er slitt skummelt hvor fort tiden går. Eller hvor treg jeg er. Du kan egentlig velge. Det hjelper jo lite at jeg har laget et dussin nye utkast og forbedringer til siden, hvis jeg ikke publiserer det. Vel de forandringer som står først er vekk med all reklame. Slike firmaer er ren svindel. Hverken mer eller mindre. Vekk med alle skulte filer på siden. De tar bare plass alikevel. Og inn med nye bilder.
Så får vi se hva som skjer senere.

Harald

 

18.03.03 00:20

Du ser sikker at det er et par bannere her. Tja, ettersom denne siden plutslig tiltrekker seg så mange folk, så hvorfor ikke? :o)

Så nå regner jeg med at også utviklingen av siden vil gå litt raskere. Har både forum og masse annet snacs som skal opp her. Bare spørre Nina pent om kodene så kommer det nok snart. ;o)

Harald

 

16.03.03 00:30

hehe!


Nå er det faen meg på tide at du oppdaterer side din! Du er en skam for
internet! :)

--
Thomas Sundfær
thomass@chello

Joa. skal være enig jeg. Ting tar litt tid iblandt. Veldig mye Data på jobb gjorde at jeg rett og slett ikke orket data hjemme, så den har for det meste stått urørt.
Da jeg ikke hadde så mye jobb lenger (les. teite vikarbyråer) hadde jeg også bytte OS på maskinen og ikke kopiert over koder og passord, så det har liksom gått smått med oppdateringer.

Men jeg må si at det er ganske kult at noen faktisk er innom siden min, ennå mer overrasket ble jeg da jeg var inne på statistikken for siden!!
For og gjøre en ikke fullt så lang historie litt kortere.
Jeg har siden 01.01.03 hatt rett over 1000 besøkende på siden. Unike sådan!

Statistikken for Feberuar var ikke så dum;
Den mest sette siden(er ikke forsiden, noe jeg ville trodd var veldig åpenlyst)
Men www.hew.no/private.htm med hele 780 visninger!!. Der er bare fem relativt kjedlige bilder. why?

Over 250 har kommet til siden min via søk på Kvasir blandt annet. :o)

Jeg må bare si en ting. what the hell are they looking for?

harald

 

01.01.03 15:00

Happy NewYear!

Jau jeg jobbet. Skulle dra hjem, og da ble jeg stående og vente på t-banen i 1 time og et kvarter! er en grunn til at jeg alltid har kjørt bil. Denne bedri*** kollektivtrafikken vi har her i landet kan noen ta og stikke laaangt opp et visst sted.

Resten av kvelden gikk jo som en drøm. Aida ble syk så hun, Nina og Mommo måtte dra på legevakten. De ble sitende der til klokken var over tolv. I mellomtiden hadde jeg lagt Georg, og våknet av et brak(naturlig nok) klokken tolv.
Halv ett var de tilbake med medisiner og en trøtt liten jente. Hun hadde fått halsbetennelse, ørebetennelse og hadde øyekattar. Høy feber hadde hun også, men den forsvant utover natten. *sukk*

Men Georg, Nina og jeg hadde det veldig koslig utover natten da. Men jeg er litt trøtt nå da...

harald

 

30.12.02

Hm. fikk litt tid til overs for og rydde litt over siden nå. Har gjort det før men gjort litt mer nå. har du noen anelse hvor mange tagger og atributter og gud veit hva som forviller seg inn i koden etter et år med oppdateringer uten helt og tenke på den biten? -Ikke det at du egentlig vil merke noe forskjell. Men det er vel egentlig like greit og legge seg til gode vaner istedet for dårlige når man først skal gjøre noe...
Brukte faktisk over tre timer kun på denne siden her!
Hvis du titter på koden på denne siden nå vil du få menyen rett i trynet. Den skal rettes men ikke ennå ;o) og det er kanskje pepret med litt vel mange paragrafer...


Men jeg syntes den er ganske fin jeg. :o)

Neste jeg skal ordne på er gjesteboka regner jeg med. Den har vært nede lenge nok.

Og så er neste ønsket mitt et enkelt forum. Tror det kan bli spennende.

Oh ja, så du den lille nye linken på forsiden?? der har jeg lagt ut mediawebben min. vel, det er bare indexen til noen av diskene mine. Trengte en grei måte og se hva jeg har offline, uten og boote maskinen hvis jeg leter etter noe.
Alltid(ja faktisk) ønsket meg en side med en liten pi nederst i hjørnet. husker ikke hvor jeg har det fra annet enn at det er en film. Tror ikke det var filmen med samme navn, eller var det det... Eller om det var nettet eller hackers.... Ja jeg husker ikke. Anyhow! Ha en fin dag.

Harald

 

28.12.02 18:00

Beklager så mye. Det og sitte ved en pc hele dagen, og så komme hjemm og gjøre det samme er ikke altid så gøy. det jeg prøver og si er at det er ikke så lett og oppdatere denne siden på langt nær så mye jeg egentlig ønsker.
Meningen med denne siden var at jeg skulle kunne legge ut alt om meg, mine venner og famillie, mend bilder tekst og annen morsom informasjon. og for det andre at det haddde vært et sted for alle venner og kjente og komme innom en gang i blandt og se bider, legge igjen hilsner og lignende.
Nå er det jo slik at for at dette skal fungere, så må siden være oppdatert hele tiden, men det er altså ikke så lett.
Jeg vet at dfet fakrtiksk er en del som kommer inom denne siden en gang i blandt. Det setter jeg veldig stor pris på. Takk til alle dere.:o) jeg vil gjøre mitt beste for at denne siden skal bli så god som mulig. (sånn etterhvert :-)

PS. ikke oppdater hjemsidene drers etter en flaske vin!

hilsen harld

 

08.10.02 01:50

Nå skal du se. Nå har jeg jobbet i noen dager med denne siden, slik at den er blitt ny og forbedret. Jaja, du ser sikkert ikke store forskjellen, men en god del er blitt gjort i bakgrunnen. Ryddet i kode, og strukturen på siten. Slik at det skal bli litt lettere og blandt annet legge inn bilder.

Gjesteboka mi er litt offline akkurat nå. Den ligger på en annen site, og den er så klart nede nå. Så hvis du hadde store planer om og legge inn en liten hilsen på siden, så pliiiis kom igjen litt senere og gjør det. ;o) Jeg skal få lagt den biten opp på siden min også, slik at det ligger samlet. Det som er litt kipt er at jeg ikke vet om alle meldingene er blitt borte, men det håper jeg da aldeles ikke.

Vel, ellers går det bra. lagt inn litt nye bilder, vær så god, ta en titt.

Nå er det et (bitte)lite nurk som vil ha mat. Vel ha en fin dag.

Harald

 

03.10.02 04:37

Jeg har glemt hvordan det var og sove jeg. Den lille madamen her skal jo ha mat hver tredje time, pluss at hun noen ganger syntes det er litt stuslig og ligge alene i vugga, eller så må hun skiftes på. Storebror derimot har det med og komme ut og skjekke at alt er bra, og for og få litt kos også. Så jeg har funnet ut at det er noe i uttrykket `sove kan man gjøre når man blir gammel`.

Gjesteboka mi føler seg litt ensom altså. bare og trykke her det. :)

 

 

27.09.02

juhu! Blitt Pappa jeg! :)) Klokken 17:14 i dag fant lille Aida ut at hun ville ut. Nei detta var speisa gitt! Fikk en telefon halv fem i dag fra Jordmor om at nå skjedde det saker. Da regnet jeg med at det kom til og ta mange timer. Bestilte Taxi og fikk Kenneth til og passe Georg. Var på Riksen klokken fem. Og da gikk det veeeldig fort.
En snau time senere var Nina i dusjen, og etter det så det ut som om hun , ja... det så ikke ut som om hun akkurat hadde født iallefall.

Skjekk ut bildene. Det kommer flere. Egen side kommer også snart.

Harald

 

23.09.02 20:45

Tror ikke jeg er så rask jeg. Ånei sier du det! Svarte for deg jeg. Joa ellers har jeg det bra. Nå er jeg dritt lei av og være forkjøla altså. Det er no skikklig tull. Fikk en morsom idè i dag. Skal jobbe litt for et flyttebyrå i morgen. Kanskje jeg skal begynne med det? Et flyttebyrå altså, hørtes ut som en morsom tanke.

Mens jeg leker med mine forkjørelsestanker kan vel du ta en titt på de nyeste bildene jeg har lagt ut. Nye og nye.... ;)

Harald

 

11.09.02 02:02

Det kommer noe nytt her. snart tror jeg. Er du innom siden min så kan jeg jo nevne det at gjesteboka er veldig ensom ;o)

Harald

 

26.07.02 02:02

Fant akkurat ut hva OGG betyr. Hadde kanskje vært lurt og vite før jeg registrerte www.ogg.no, men samme det. tror jeg ikke skal prøve og forklare, men hvis du vi se kan du gå hit; http://info.astrian.net/jargon/terms/o/ogg.html

Harald

 

24.07.02 17:50

Jeg vet jeg er treig, men det er jo sommer. :o) det er vel ikke akkurat så mange som har lest dette heller, men det får gå. Nå sitter jeg her hjemme og slapper av. Sykemeldt ut denne uken, og det er kanskje like greit, for Nina orker ikke stort, og Georg er har ferie fra barnehagen. Det er iallefall en som gleder seg til den åpner igjen, for nå begynner han og bli ganske så lei av å være hjemme. (akkurat nå har han fargelagt TVen)

Ikke så mye tid forann maskinen om dagen. Vel, laster ned masse morsomme episoder av diverse serier og ser dem, men ikke mye annet.

Har visst irritert på meg en minoritetsgruppe gitt. De stakkars sarte sjelene som ikke har wap på sin mobil har visst ikke akkurat likt at jeg ikke regnet med dem sist jeg la inn et innlegg her. Så jeg må nesten omformulere meg litt.

Er du en av de oppegående menneskene her i landet som ikke har en mobiltelefon som er over fire år gammel, så kan du jo titte på wap siden min. www.hew.no/wap/index.wml

Harald

 

02.06.02 00:20

YO! Nå blir det skikkelig fint her! Forrige helg malte vi stua (takker til Håvard og Iren :o) Det ble en fin blågrå farge. Bedre enn den venteværelsefargen vi hadde. Men i dag har vi lagt nytt gulv (tnx til Kenneth) Det ble knallfint. Nå er jeg sliten!

Leker meg litt med wml om dagen. Må bare teste ut om jeg kan få ut siden wap.hew.no WAP1.0 er like enkelt som og skrive med papir og blyant, så det blir nok ikke noe problem og få ut noe, første problemet jeg har er at jeg ikke vet hvordan jeg skal fikse den adressen.... hm....
Har du wap, (så klart har du det ) så kan du jo titte innom www.hew.no/wap/index.wml hele adressen må med (og den fungerer ikke i vanlig browser nei ;o)

harald

 

29.04.02 21:21

Ikke så greit med alt detta pollenet som svirrer rundt gitt. At jeg glemmer det hvert jæ*** år da gitt. Klør i øya så jeg tror jeg skal bli gal. 

Men aldri så galt at det ikke er godt for noe. Vi har vært på Ultralyd i dag, og fått se det første lille bildet av nurket vårt. *sukk* Det blir nok ei lita jente som vil titte ut omtrent i starten av Oktober. :o)) gleder meg jeg. 
Bildet er lagt ut. Ta en titt. :o)

Nå skal jeg spise litt og spille en runde CS. Bare håpe jeg klarer og legge meg til rett tid. ;-)

harald

 

22.04.02 22:30

Jau, det skjer liksom ikke stort.... Var en uke på Kypros nå. Det var en ganske digg start på sommeren. 5stjernes skikkli go hotell! :o)

Tittet på litt statistikk for denne siden. Det har vært drøye 200 forskjellige maskiner inne på siden. Et raskt overblikk avslørte at jeg har hatt besøk fra noen svenske, noen fra Kina og èn fra USA. Sistnevnte er jeg litt nysgjerrig på, men jeg tror jeg vet hvem det var. :o)

Nå skal jeg slæppe off. Natta.

harald

 

31.03.02 20:34

Kan vel si som jeg nevnte sist... huff er ikke klokka mer? Trøtt som en strømpe! Kom hjem fra hytta i dag. Greit nok så dro vi i går, så det ble en kort tur, men da kan jeg i det minste si at jeg har vært på hytta i påsken. :o)

Dette er en ytterst kjip TV dag. Selv om det egentlig er to dager (med denne) igjen av påsken, så er det ikke noe på tv. Skikklig Video kveld altså. Eller pc :o)

harald

 

22.03.02 20:50

Huff, er ikke klokka mer? Skulle tro den var over tolv. Vel, Nina er ute og kjører i kveld, så jeg sitter her hjemme alene på Fredagskvelden. jadda... Ikke så ille da, jeg har jo en liten en her som absolutt ikke vil sove, men som forøvrig ble mystisk stille akkurat nå. hm... jo, da forsvant han inn i drømmeland også. Nå sitter jeg her med en pose seigdamer og en flaske 7-up og ser litt Star-Trek: Enterprise episoder. Koser meg jeg. :o)

snurr film!

harald

 

20.03.02 00:15

Skulle vel strengt tatt vært i seng nå vel, men jeg har fått sånn fixe-på-siden-min rush, så da får jeg vel bare gjøre det da. :o) Jeg har gjort om på masse av lay-outen nå... Lagt til noen arkiv sider her og der, og litt sånn... Nå er jo ikke dette verdens største site, så du kan jo raskt klikke deg igjennom menyen.

Kan dere ikke sende meg oppdaterte likker til hjemmesidene deres da vel. :-)

Oppdatert denne her også. Det skal lixom være Picture of Today. Men jeg vet ikke helt hvor jeg skal legge den linken...

harald

 

18.03.02 22:30

Jau! Det er faktisk flere som titter inn her på denne siden i blant, og det er jo veldig hyggelig. Dermed må jeg jo nesten være litt mer aktiv her selv. Ikke at jeg har vært så flink til det i det siste...

Men jeg kan jo lage et lite resymé over det siste som er verdt og nevne. Fikk oppvaskmaskinen opp og gå her om dagen. Kjøpte den for halvannet år siden, så det var kanskje på tide og koble den opp... Det er digg og ikke måtte ta den forferdelige oppvasken. :o)

Har ikke glemt det viktigste da. Jeg bor jo her sammen med Nina og lille Georg. Men, rundt starten av Oktober så kommer det en ny liten krabat hit. Da blir det Pappa-Harald ja. hehehe. morro. Gleder meg masse jeg!!

Det var vel alt for nå. Ta en titt her da vel. Nytt lite påfunn til siden. :o)

Harald

 

25.01.02 01:02:25

Jeg fant ikke opp kruttet, men jeg tror jeg sto nære når det smalt... eh... Litt døv med og skrive noe her ja.... hm... skjedd noe nytt da tro? nei, ikke stort. Byttet jobb her jeg gjort da. Forandring fryder tror deg det var noen som sa en gang... Ja, hadde bare den forbaska snøen forsvunnet også, så ville jeg vært hæppi. Men neeeeida....

Hey, fått ny hobby. Ripper DVD`er for harde livet nå... Må gjøre det om natten eller når jeg er på jobb for det tar en halv dag for denne å mekke en divX fra en DVD.

Nei, sove litt tenker jeg....

Harald

 

Gledelig Jul!

Huff! Jeg er verdens dårligste til og gjøre diverse ting har jeg funnet ut. Blant annet og oppdatere siden min. Meningen var at jeg skulle oppdatere denne ofte slik at alle jeg kjenner som lurer kan komme inn og se om det har skjedd noe spennende. Men det er jo ikke så lett da, når jeg ikke skriver noe her.... jajaja...

For og ta et kort oppsummering av hva som har skjedd siden sist jeg la inn noen linjer her.

10.11.01 HEY, Nina og jeg forlovet oss! :o)) Og som de datanerdene vi er valgte vi en binær dato. 101101 kan leses som 45 eller 4.Mai. Så om noen år, nå vi gifter oss, vil det bli den datoen. :o)

Mobil har jeg så klart fått skaffet meg. Vel så klart er det kan skje ikke for jeg har vært uten i over èn måned.  Se på den lyse siden så sparte jeg masse penger. På den andre siden så tok jeg det vel igjen på og kjøpe en ny. Denne ble det.

Ellers så har vi vært ute og reist. Jau, har akkurat kommet tilbake fra Gran Canaria nå. Varmt og godt. I allfall i forhold til dette kuldehølet her. Bilder kommer senere.

Ja, når det gjelder bilder ja. Nina kjøpte seg et digitalt kamera nå. Så nå kanskje jeg kan være bedre og oppdatere bilder fortere. Men det er fortsatt et lite problem med og legge ut store versjoner av bildene på nett. Store bilder tar plass, og plass er penger. ;o)

Takk for at du leste dette innlegget. Skriv gjerne et par linjer i gjesteboka mi. (ingen regler om at man ikke kan skrive flere enn èn gang :o)

Ha en riktig God Jul og et Godt Nytt År. Takk for det gamle. :o)

 

04.11.01 17:15

Hei!

Fortsatt ikke fått tak i ny mobil. Greit nok, så har jeg vært litt treg med og sende inn forsikrings papirene, men jeg regner med at jeg skal fikse det i løpet av uka.

Ellers, så har det ikke skjedd så mye spennende denne uka her. Iallfall ikke noe jeg har fått med meg.

Harald

 

29.10.01 22:50

Hallåy!

Skikkelig kipt og være uten mobil. Egentlig pleier jeg ikke miste noe som helst, men mine mobiler er merklig nok meget intressante for byens litt mer langfingrede mennnesker... ;op Jaja, godt jeg er forsikret, men kipt er det!

Forkjøla er jeg blitt nå også gitt. Kan hende det har noe med at jeg var litt tynnkledd på kampen på Søndag. Pauseunderholdningen var nok det beste! KRÆSJ! Vi satt omtrent ti meter unna da det vi fikk uventet besøk fra oven. Har en del bilder fra hendelsen, men det tar nok litt tid før jeg får lagt de ut.

Her er forresten en liten link til et genialt program! Det skanner maskinen din(lynraskt) og leter etter Spyware, adware og Cockies som ikke gjør annet enn og irritere deg med pop-ups og irriterende reklame. Med dette programmet får du full oversikt over hva som finnes på din maskin, fjerne det eller sette det på en ignorelist slik at det ikke irriterer deg senere! Helt knall! Her finner du det!

Harald

 

20.10.01 01:26

Heisann!

hew.no med nytt design. Hygglig at du tok deg tid til å stikke innom.

Nina har gjort en knalljobb med og lage denne siden, så
en stooor takk til henne. :o)

Nå er gjesteboka klar gitt! Legg gjerne igjen et par ord! :o)

Når det gjelder bildene så kan det være litt kipt at de ikke kan forstørres, men det har seg slik at de er litt plasskrevende, så jeg må finne på en lur løsning der. Mulig jeg finner en gratis serverplass et sted. Vet ikke når ennå, men det kommer!

Det er nå også lagt inn komentarer på bildene. Bare hold musa over, så popper det opp noe!

Harald